Volg ons op Facebook

Over Schadenet Soest

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Soest is onderdeel van de Stam Groep, een familiebedrijf dat sinds 1914 al bestaat. Schadenet Soest onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en vakwerk. Dit streven wij bij iedere klant en auto. 

Schadenet Soest werkt met vooruitstrevende technologieën waardoor wij op een zeer milieuvriendelijke en efficiënt werken. Wij voeren de reparaties tegen zeer marktconforme en gunstige prijzen uit. De klant is hier echt koning en dat ervaart u al op moment van eerste contact. Heeft u autoschade? Bel of mail ons. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen. 

Locatie vestiging / bereikbaarheid vestiging
Schadenet Soest is zeer eenvoudig bereikbaar en bevindt zich in Soest op bedrijventerrein de Grachten. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwegracht 20 te Soest. Vanaf de N234 afslag Koningsweg nemen. Na ongeveer 150 meter bij de 1e rotonde rechts. Onze vestiging ligt na 150 meter aan uw rechterhand. 

Tevredenheid klanten
Schadenet Soest streeft naar 100% tevreden klanten en een 10 voor aanbeveling door alle klanten die hun auto door Schadenet Soest hebben laten herstellen. 

Multi-site certificering
Schadenet Soest is - net als alle Schadenet vestigingen - sinds eind 2014 multi-site gecertificeerd. Dit houdt in dat het gehele hersteltraject geborgd op het niveau van proces, MVO en techniek.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Erkend Duurzaam
  • Duurzaam Repareren

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 035-6013792