Wat te doen bij autoschade?

Onze schadeherstelbedrijven zijn een bron van verlichting in tijden van ongemak. Omdat autoschade vaak niet dagelijks voorkomt helpen wij u graag met onderstaande informatie over hoe en wat bij autoschade.

Schade gereden?

U dient de autoschade binnen 24 uur te melden bij uw verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Voor melding van de autoschade is het belangrijk om een volledig ingevuld en, door betrokken partijen, ondertekend Europees Schadeformulier in orde te hebben. U kunt vervolgens contact opnemen met Schadenet Soest voor schadeopname.

Schadeopname

Bij het schademoment opname beoordeelt Schadenet Soest de schade aan de auto. Dit kan middels een afspraak maar u kunt er ook gewoon voor langsrijden tijdens openingstijden. Wij geven u een prijsopgaaf van de te herstellen schade en bij goedkeuring voor herstel wordt de auto ingepland en krijgt u te horen hoe lang het herstel aan de auto gaat duren.

Schadeafhandeling met lease- en verzekeringsmaatschappij

Na opdracht tot herstel maken wij een officieel schaderapport. Schadenet Soest stemt op basis van dat rapport de te verwachten kosten van de autoschade af met de betalende partij. Dit kan de eigenaar van de auto zijn, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappij. Schadenet Soest schakelt eventueel een schade-expert in voor een onafhankelijke taxatie. Zodra Schadenet Soest toestemming heeft van alle betrokken partijen wordt begonnen met het herstel van de autoschade. Wij zorgen voor passend vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak