Hagelschade aan uw auto?

Hagelschade komt in ons land helaas regelmatig voor. Door de klimatologische veranderingen zijn er steeds meer en hevigere hagelbuien die hagelschade veroorzaken. Vooral bij auto’s kan de schade door hagel aanzienlijk zijn. Een grondig en professioneel herstel van de hagelschade zorgt ervoor dat de waarde van de auto behouden blijft. Schadenet Soest kan u hierin faciliteren.

Hagelschade snel en professioneel verholpen

Gelukkig kan de schade aan een auto door hagel, tegenwoordig snel en efficiënt worden verholpen. Voorheen moest de auto overgespoten worden, maar dat is nu verleden tijd. Door middel van de methode uitdeuken zonder spuiten, kunnen kleine hageldeukjes worden verwijderd, zonder de laklaag te beschadigen. Schadenet Soest heeft specialisten op het gebied van uitdeuken zonder spuiten in dienst.

Schadenet Soest is een professioneel autoschadeherstelbedrijf dat is gespecialiseerd in het herstellen van hagelschade. Voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers hebben wij al vele deuken vakkundig weggewerkt. Wij werken zowel voor particulieren als voor leaserijders en verzekeraars.

Meer informatie bij hagelschade

Heeft uw auto hagelschade en wenst u meer informatie of advies? Neem dan snel even contact op met Schadenet Soest. Of kom gerust even langs.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak